קטעי עיתונות

החיים עם ולצד ילדים. המלצות, בילויים ואירועים

תינוק לשנה החדשה

hamutallevin / 31 בדצמבר 2013

אין כמו תינוק חדש במשפחה כדי לעודד אותנו לעשות מה שאנחנו כל כך טובים בו גם בימים חגיגיים פחות: קניות. אחרי שהתענגנו על ריח התינוק הטרי שאי אפשר לעמוד בפניו ונהנינו אפילו יותר מהאפשרות להושיט אותו בחזרה לאבא או אימא שלו ברגע שנרצה, יצאנו להרכיב את סל המתנות המושלם לתינוק שאוהבים.

תינוק חדש במשפחה הוא תמיד אושר. הזדמנות לנשום עמוק את הריח המיוחד, התינוקי, להחזיק ולחבק את הצרור הקל הזה, להתענג על ההרגשה הנדירה שמעוררת הקרבה לחיים טריים כל-כך ועדיין – למסור אותו בחזרה ברגע שירצה לאכול או יסרב להירדם.

תינוק חדש, זה בדיוק מה שנכנס עכשיו למשפחתנו. ואם גם בסביבתכם הקרובה יש איזה תינוק טרי, אולי תרצו לשמוע איזה סל מתנות הכנו לזה שלנו.

התחלנו ב”בייבי קייקס”, היעד הראשון של כל מי שירצה לפנק יולדת ותינוק במתנה שהמילה הכי הולמת עבורה היא שפע. שפע של אפשרויות, של פינוקים קטנים וגדולים מהסוג שמעלה לנו ברק בעיניים כי הוא כולל את מילות הקסם טקסטיל ו-100% כותנה. בימים אלה ממש משיקים בחברה אפשרות חדשה למתנה תחת השם MAKE YOUR OWN GIFT שתעלה לאוויר ב2/1, וכמו שאפשר לנחש מהשם מדובר במתן אפשרות לכל לקוח להרכיב לבד את המשלוח שלו. במקום מארז מובנה מציעים עכשיו בבייבי קייקס מארז קרטון מיוחד מעוצב בצורת קאפקייק צבעוני שכל לקוח יכול למלא כרצונו, כל זה לצד המארזים המוכנים ולא במקומם. לתוך המארז שלנו הכנסנו חיתולי טטרה מגולגלים בצבע כחול עם נקודות, מגבת-קפוצ’ון כחולה נעימה למגע, שלושה זוגות גרביים זעירים בדגמים שונים, קופסה למוצץ, חמסה כחולה, שיהיה, וכמובן את הדובי החום הקטן עם עניבת הפפיון שהפך כבר לסמל המסחרי של “בייבי קייקס”. כל המוצרים, כאמור, עשויים מ100% כותנה ובזמן האריזה היה קשה מאוד להתאפק ולא לפרוש אותם ולהתלטף בהם.

ליהי סלמן-שבתאי, המייסדת והבעלים של בייבי קייקס, מסבירה שהאפשרות החדשה באה כדרישה מהשטח, ולא נועדה להחליף את המארזים המוכרים. באתר אפשר למצוא מגוון של אפשרויות נוספות לכלול במתנה, כולל מתנה לאחים הגדולים או להורים, קופסת עוגיות ועוד.

מחיר: מ-135 ₪ ועד המון.

הכתבה המלאה בלינק